€ 20,-* KORTING PER TICKET

Carmina Burana kaarten met korting: overweldigend en opzwepend

Carmina Burana is het absolute meesterwerk van de Duitse componist Carl Orff. In november 2017 trekt The New Romanian Symphony Choir & The International Symphony Orchestra door Nederland om dit overweldigende muziekstuk te spelen.

Een orkest bestaande uit 135 musici en vocalisten zweept het publiek op onnavolgbare wijze op in verschillende steden in Nederland.

Wil jij erbij zijn? Bestel je tickets dan via Nu.nl. Zo profiteer je van een exclusieve korting van maar liefst € 20,-* per ticket!

Bijna iedereen kent Carmina Burana

Met name het begin van Carmina Burana, ‘O Fortuna’, wordt regelmatig gebruikt voor films, commercials en zelfs moderne hits. Geen wonder dat bijna iedereen Carmina Burana kent. Componist Carl Orff heeft Latijnse en Duitse teksten van rondtrekkende monniken en studenten uit de 13de eeuw gebruikt als inspiratie voor dit stuk.

Ze gaan over het genot van liefde, drank en zwerven, in een reactie op de strenge idealen van de kerk uit die tijd. De scènische cantate is speciaal geschreven voor een uitgebreide sectie bijzondere slagwerkinstrumenten, die bijdragen aan het opzwepende en voortstuwende karakter van het magistrale Carmina Burana.

135-koppig orkest uit de Oekraïne en Roemenië

Voor deze vertolking bestijgen maar liefst 135 muzikanten de bühne in verschillende steden in Nederland. Onder de bezielende leiding van dirigent Raymond Janssen brengt The New Romanian Symphony Choir & The International Symphony Orchestra je dit absolute meesterwerk. De reacties op de optredens zijn unaniem: elke keer weer staande ovaties.

Bestel nu je kaarten voor Carmina Burana in Nederland

Wil jij in november 2017 naar Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Oudenbosch voor Carmina Burana? Bestel je kaarten dan vandaag nog via Nu.nl en je krijgt maar liefst € 20,- korting per kaart! Op de voorstelling in Groningen ontvang je € 10,- korting per kaart!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0120.

 

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten