€ 20,- KORTING PER TICKET

Christmas with the King: € 20,- korting per kaart via Nu.nl

Op 21, 22 en 23 december opent AFAS Live haar deuren voor Christmas with the King. Grahame Patrick brengt de beste nummers van Elvis in een speciale setting.

In gezellige kerstsfeer geniet je van de mooiste muziek, waaronder bekende hits en prachtige gospels. In een prachtig decor laat hij je nogmaals ontdekken waarom de muziek van The King of Rock n Roll tijdloos is. Deze bijzondere show moet je gezien hebben!

Bestel nu tickets voor Christmas with the King met Grahame Patrick in AFAS Live (Amsterdam). Via Nu.nl krijg je € 20,- korting per ticket (staanplaats, tribune en balkon).

Tijdloze muziek op een onvergetelijke avond

Grahame Patrick staat al jarenlang bekend als dé Elvis tribute act. Hij heeft 7 jaar in Las Vegas gezongen als Elvis en tourt inmiddels de wereld rond. Zijn stemgeluid lijkt perfect op dat van Elvis Presley. Ook de dansbewegingen van the King heeft hij volledig onder de knie. Je zou bijna geloven dat het de echte Elvis is. Grahame Patrick brengt je onder andere klassiekers als ‘Jailhouse Rock’ en ‘Blue Suede Shoes’. Samen met het Stamps Quartet zingt hij deze bijzonder avond ook intieme, ontroerende gospels.

Begin de kerst muzikaal met Christmas with the King

Elvis als start van de kerstdagen, dat wordt een prachtig feest. Op 21, 22 en 23 december vanaf 20.00 uur in AFAS Live in Amsterdam. Christmas with the King is het ultieme eerbetoon aan The King of Rock ’n Roll. Deze swingende avond mag je niet missen!

Bestel nu tickets voor Christmas with the King

Via Nu.nl bestel je Christmas with the King tickets met een vette korting van € 20,- per ticket. De korting geldt voor staanplaatsen, tribune- en balkonkaarten. Haal ze snel in huis want de verkoop gaat als een speer!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0120.

 

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten