€ 15,- KORTING PER TICKET

Jesus Christ Superstar korting: nu €15 voordeel per kaartje!

Goed nieuws voor de fans van de wereldberoemde rockopera Jesus Christ Superstar. Er komt namelijk een nieuwe Europese tournee mét speeldata in Nederland! Tijdens Pasen 2018 worden er maar liefst 7 voorstellingen in de AFAS Live in Amsterdam gegeven, opnieuw met Ted Neeley in de rol van Jezus.

Bestel nu alvast je kaartjes en profiteer van de speciale Jesus Christ Superstar korting van maar liefst €15,- per kaartje!

Een musical van wereldformaat

Jesus Christ Superstar is natuurlijk niet zomaar een musical. De voorstelling werd geschreven door niemand minder dan Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. Het succes van de voorstelling werd nog groter na de gelijknamige film uit 1973. Ted Neeley speelde in die film de rol van Jezus Christus en ontving daarvoor een Golden Globe-nominatie.

Ted Neeley als Jezus in Amsterdam

De ster uit de film zal ook weer te zien zijn tijdens de voorstellingen van Jesus Christ Superstar in Amsterdam. Dit is natuurlijk een bijzondere kans om deze Amerikaanse acteur in de grootste rol van zijn leven te zien, live op de planken van AFAS Live. Naast een geweldig decor wordt hij daarbij ook nog eens ondersteund door een groot live orkest.

Profiteer van de Jesus Christ Superstar korting!

Net zoals Kerst is Pasen een periode van het jaar die we graag speciaal maken. Het liefst met vrienden en familie natuurlijk. Wil je dit jaar eens echt uitpakken, kom dan met z’n allen gezellig naar Jesus Christ Superstar. Om het feest helemaal compleet te maken krijg je van ons een exclusieve Jesus Christ Superstar korting van maar liefst € 15,- per kaartje.

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten