TICKETS VANAF € 30,45*

Musicalkaartjes Liesbeth List: nu vanaf € 30,45*!

Vanaf september 2017 te zien door heel Nederland: Liesbeth List de Musical! Een prachtige voorstelling over haar leven, met natuurlijk volop ruimte voor haar bijzondere muziek. Dat klinkt als het perfecte avondje uit, toch?

Bestel nu heel eenvoudig je musicalkaartjes voor Liesbeth List bij Nu.nl. Je zit al in het theater vanaf € 30,45* per ticket!

Het leven van een Hollandse chansonnière

De charme van het Franse levenslied, maar dan op een ongeëvenaarde Nederlandse manier. Liesbeth List kan het als geen ander en heeft haar leven lang dan ook het ene na het andere prachtige liedje opgenomen. Klassiekers zoals ‘Pastorale’, ‘Laat Me’ en ‘Te Veel Te Vaak’ hebben dan ook een bijzonder plekje in de harten van vele Nederlanders.

Aan inspiratie geen gebrek

Liesbeth List heeft in haar leven naast vele hoogtepunten ook volop moeilijke momenten gekend. Zoals de zelfmoord van haar moeder, die plaatsvond vlak na de bevrijding uit een jappenkamp.

Ook toen ze net in Nederland aankwam was Liesbeth het geluk nog niet gegund. Mede door haar stiefmoeder werd ze als kind op Vlieland achtergelaten, waar ze gelukkig door een liefdevol pleeggezin werd opgenomen.

Met Renée van Wegberg als Liesbeth List

Het is niet niks om in de schoenen te stappen van een levende legende als Liesbeth List. Toch durfde Renée van Wegberg de uitdaging aan. Dat ze daar meer dan geschikt voor is was al te zien in eerdere voorstellingen als Wicked, Musicals in Ahoy en de Vagina Monologen.

Verder zie je in de cast van Liesbeth List de Musical:

  • Jonathan Demoor als Robert Braaksma en Jacques Brel
  • Michael Konings als Ramses Shaffy
  • Johnny Barendsen als Cees Nooteboom
  • Julia Berendse als dochter Elisa

De pers is lovend over deze fantastische cast:
“Renée van Wegberg ideale vertolkster.” – Volkskrant
“Renée van Wegberg is stralend middelpunt” – Telegraaf
“De musical staat als een huis” – De Limburger
“Jonathan Demoor laat Jacques Brel van het toneel spatten” – NH Dagblad

Bestel je nu je musicalkaartjes voor Liesbeth List!

De kans om al die mooie liedjes van Liesbeth List in zo’n unieke voorstelling te horen krijg je natuurlijk niet zo vaak. Bestel daarom nu je musicalkaartjes voor Liesbeth List bij Nu.nl. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf  € 30,45*, dus zorg dat je erbij bent!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0120.

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten