TICKETS VANAF € 50,85*

On Your Feet! – Tickets vanaf € 50,85* bij Nu.nl

Het zoemde al een tijdje rond, maar het gaat vanaf 29 oktober dan toch echt gebeuren. De musical On Your Feet! komt namelijk naar Nederland! Deze spetterende show rondom de muziek van Gloria Estefan zie je vanaf oktober 2017 tot en met februari 2018 in het Beatrix Theater in Utrecht.

Tickets voor On Your Feet! zijn vanaf € 50,85* verkrijgbaar bij Nu.nl. Bestel nu je tickets en zorg dat je deze swingende show niet mist!

Waar gaat de musical over?

Het verhaal van On Your Feet! draait om het bijzondere leven van Gloria Estefan en haar man Emilio. Samen verkochten ze meer dan 100 miljoen albums en toerden ze over de hele wereld.

Maar dat succes kwam natuurlijk niet vanuit het niets. En naast al die hoogtepunten waren er ook momenten dat het leven wat minder mooi was. Verschillende kanten van een bijzonder levensverhaal, dat je tijdens On Your Feet! van dichtbij meemaakt.

Gloria Estefans grootste hits

Een verhaal over het leven van Gloria Estefan is natuurlijk niet compleet zonder haar muziek. Die je hoor je dan ook volop! On Your Feet! is een echte jukebox musical, waarbij je hit na hit na hit zult horen. En met een oeuvre zoals dat van Gloria weet je dat dat er flink wat zullen worden! We noemen er even een paar:

  • “Rhythm Is Gonna Get You”
  • “Get On Your Feet”
  • “Dr. Beat”
  • “Conga”
  • “1-2-3”

Met Nederlandse topcast

Je vraagt je misschien af wie al die wereldhits gaat zingen. Dat is niemand minder dan Vajèn van den Bosch, die eerder schitterde in musicals als Grease en The Sound Of Music. Ook de rol van Emilio Estefan wordt met verve vervuld. Dat gebeurt afwisselend door Jim Bakkum (Idols, The Passion) en Tommie Christiaan (Hair, Grease).

Bestel nu je tickets voor On Your Feet!

Kenners voorspellen al dat On Your Feet! net zo’n succes gaat worden als The Bodyguard. Dit wordt dus een musical die je niet wil missen. Bestel daarom vandaag alvast je tickets, dan weet je in ieder geval zeker dat jij erbij bent. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Nu.nl vanaf  € 50,85* per stuk.

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten