TICKETS VANAF € 22,50*

Opvliegers 3 theaterkaartjes nu te koop!

De fans keken er al tijden naar uit: een nieuw deel in de succesvolle theaterserie Opvliegers. Het wachten wordt beloond, want vanaf november is eindelijk Opvliegers 3 in de theaters te zien. Een gloednieuwe show, waarbij de belevenissen zich dit keer afspelen in het bruisende New York!

Ook naar Opvliegers 3? Theaterkaartjes bestel je nu vanaf € 22,50* per stuk bij Nu.nl!

Op naar New York

New York, daar moet je natuurlijk één keer in je leven zijn geweest. Schnabbelzangers Lydia (Antje Monteiro) gaat er naartoe, maar dan met een hele andere reden. Er is namelijk een gênant Facebookfilmpje van haar opgedoken. Ze wil dus zo snel mogelijk weg uit Nederland en stapt in Schiphol in het eerste de beste vliegtuig waarin nog plek is. En die gaat naar New York.

 Alleen is ook maar alleen

Helaas voor Lydia kunnen haar vriendinnen niet zomaar met haar mee naar New York. Aanvankelijk staat ze er dus alleen door, maar dat duurt gelukkig niet lang. Al in het vliegtuig leert ze Moniek kennen, met wie ze naast haar leeftijd nog meer gemeen heeft. Het toeval is helemaal compleet als ze in New York ook nog eens in hetzelfde hotel blijken te verblijven.

Eenmaal in het hotel blijken ze niet de enige Nederlandse dames van middelbare leeftijd. Zo komen ze er de vriendinnen Joke en Shirley tegen, die er ook hoognodig even tussenuit moesten. Ze besluiten samen New York in te gaan, wat leidt tot allerlei bijzondere situaties en hilarische momenten.

Ook naar Opvliegers 3 in het theater?

Bestel dan vandaag nog je kaartjes! Na het succes van de vorige delen kijken de fans namelijk al lange tijd reikhalzend uit naar de terugkeer van hun favoriete voorstelling. Vanaf november is Opvliegers 3 in het theater te zien, maar kaartjes zijn nu al te koop. En die bestel je ook nog eens heel eenvoudig direct bij Nu.nl.

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten